czerwiec, 2012
26czeallday27alldayIII Sympozjum Inżynierii Żywności
Czas
czerwiec 26 (Wtorek) - 27 (środa)
Miejsce
Warszawa, SGGW
Warszawa, SGGW
Szczegóły wydarzenia
W dniach 26-27 czerwca 2012 r. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydziału Nauk o Żywności SGGW, Komisja Fizyki i Inżynierii Żywności Komitetu Nauk o Żywności PAN oraz Oddział Warszawski
Szczegóły wydarzenia
W dniach 26-27 czerwca 2012 r. Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydziału Nauk o Żywności SGGW, Komisja Fizyki i Inżynierii Żywności Komitetu Nauk o Żywności PAN oraz Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności i Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego zorganizowały III SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI.
Tematyka naukowa Sympozjum obejmowała zagadnienia dotyczące procesów jednostkowych w przetwórstwie żywności, właściwości fizycznych żywności, higieny produkcji żywności, energetyki i ochrony środowiska w przemyśle spożywczym, organizacji procesu produkcyjnego oraz właściwości wody w żywności.
Więcej informacji tutaj