Wpływ kontrolowanych warunków rzechowywania na jakość chemiczną i mikrobiologiczną śruty rzepakowej

maj, 2009

13maj(maj 13)00:00(maj 13)00:00Wpływ kontrolowanych warunków rzechowywania na jakość chemiczną i mikrobiologiczną śruty rzepakowej

Czas

(środa) 00:00 - 00:00

Miejsce

Lublin, Instytut Agrofizyki PAN

Szczegóły wydarzenia

Dyrekcja Instytutu Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie zaprasza na seminarium, na którym

mgr Agnieszka Kasprzycka

przedstawi wyniki badań do przygotowywanej rozprawy doktorskiej.

Tytuł seminarium: Wpływ kontrolowanych warunków przechowywania na jakość chemiczną
i mikrobiologiczną śruty rzepakowej

Seminarium odbędzie się 13 maja (środa) br., o godzinie 10.00 w auli naszego Instytutu.

X