Wajs Justyna

Wajs Justyna

Print Friendly, PDF & Email
mgr inż. Wajs Justyna
Nr pokoju: B129
E-mail: j.gorminska@ipan.lublin.pl
Nr telefonu: (81) 744 50 61 w. 188

Zakład i laboratorium

Zakład: Zakład Fizycznych Właściwości Materiałów Roślinnych

Publikacje pracownika

  1. 2022, DETERMINATION OF STRENGTH OF TIME- CONSOLIDATED POTATO STARCH USING A NEW PULLED-BASED CAKING TESTER, 21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022, str. 110-111
  2. 2022, Standardowe metody badań oraz nowy sposób pomiaru wytrzymałości proszków spożywczych, Warsztaty dla młodych badaczy, Lublin, 28-29.11.2022, str. 25
  3. 2022, Usefulness of Potentially Probiotic L. lactis Isolates from Polish Fermented Cow Milk for the Production of Cottage Cheese, Applied Sciences, 12(23), 12088; DOI: 10.3390/app122312088
  4. 2022, Wyznaczanie stopnia wytrzymałości proszków spożywczych, VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022, str. 57
  5. 2022, Nowe metody badań proszków spożywczych oraz biomasy, XX Konferencja Naukowo-Techniczna Budowa i Eksploatacja Maszyn Przemysłu Spożywczego „BEMS 2022”; Pułtusk, 20-23.09.2022,
  6. 2021, Influence of Long-Term Storage on the Caking Properties Determined in Punch Test and Fungal Contamination of Potato Starch and Wheat Flour, Materials, 14(2), 331; DOI: 10.3390/ma14020331
  7. 2021, Mechanical and Combustion Properties of Agglomerates of Wood of Popular Eastern European Species, Materials, 14(11), 2728; DOI: 10.3390/ma14112728
  8. 2021, Determination of degree of agglomeration and strength of consolidated powder materials, 20th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2021”, Lublin 18 maja 2021 r., str. 37
  9. 2020, Influence of storage under unfavourable conditions on the caking properties and fungal contamination of potato starch and wheat flour, International Agrophysics, 34(2): 203-211; DOI: 10.31545/intagr/118413
  10. 2020, Friction and Shear Properties of Pine Biomass and Pellets, Materials, 13(16), 3567, str. 1-15, DOI: 10.3390/ma13163567
  11. 2020, Analysis of the punch test of potato starch, 19th International Workshop for Young Scientists BioPhys Spring 2020, May 19-21, 2020, Prague, Czech Republic, str. 26
  12. 2019, Mechanical properties of food powders, 18th International Workshop for Young Scientists, BioPhys Spring 2019, May 22-24.05.2019 Gödöllő, Hungary, str. 16
  13. 2019, Charakterystyka procesu zbrylania w proszkach spożywczych, II Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu", Lublin 24.10.2019 r., str. 26
  14. 2019, Właściwości aglomeratów ze skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej, XXVI Konferencja Naukowa "Postęp Naukowo-Techniczny i Organizacyjny w Rolnictwie", Zakopane 4-8.02.2019 r.,
  15. 2018, Tablets properties produced of starch straw mixtures, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 17-19.09.2018 r., str. 166
  16. 2018, Identyfikacja i różnicowanie bakterii Lactococcus z wykorzystaniem metod 16S rRNA i RAPD, VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 26-27.06.2018 r.,
X