Zakład i laboratorium
Zakład: Zakład Fizycznych Właściwości Materiałów Roślinnych
Publikacje pracownika
-
2021,
Influence of Long-Term Storage on the Caking Properties Determined in Punch Test and Fungal Contamination of Potato Starch and Wheat Flour,
Materials,
14(2), 331; DOI: 10.3390/ma14020331
-
2020,
Analysis of the punch test of potato starch,
19th International Workshop for Young Scientists BioPhys Spring 2020, May 19-21, 2020, Prague, Czech Republic,
str. 26
-
2019,
Właściwości aglomeratów ze skrobi ziemniaczanej i mąki pszennej,
XXVI Konferencja Naukowa "Postęp Naukowo-Techniczny i Organizacyjny w Rolnictwie", Zakopane 4-8.02.2019 r.,
-
-
Stasiak Mateusz,
-
Molenda Marek,
-
Bańda Maciej,
-
Horabik Józef,
-
Wiącek Joanna,
-
Parafiniuk Piotr,
-
Wajs Justyna,
-
Gancarz Marek,
-
Gondek Ewa,
-
Lisowski Aleksander,
-
Oniszczuk Tomasz,
2020,
Friction and Shear Properties of Pine Biomass and Pellets,
Materials,
13(16), 3567, str. 1-15, DOI: 10.3390/ma13163567
-
2020,
Influence of storage under unfavourable conditions on the caking properties and fungal contamination of potato starch and wheat flour,
International Agrophysics,
34(2): 203-211; DOI: 10.31545/intagr/118413
-
2019,
Charakterystyka procesu zbrylania w proszkach spożywczych,
II Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu", Lublin 24.10.2019 r.,
str. 26
-
2019,
Mechanical properties of food powders,
18th International Workshop for Young Scientists, BioPhys Spring 2019, May 22-24.05.2019 Gödöllő, Hungary,
str. 16
-
2018,
Identyfikacja i różnicowanie bakterii Lactococcus z wykorzystaniem metod 16S rRNA i RAPD,
VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 26-27.06.2018 r.,
-
2018,
Tablets properties produced of starch straw mixtures,
12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 17-19.09.2018 r.,
str. 166