may, 2024
23may(may 23)12:00(may 23)12:00wykład gościnny prof. dr hab. Marcina Kurka z SGGW
Time
(Thursday) 12:00 - 14:00
Event Details
Serdecznie zapraszamy na seminarium z cyklu pt. "Prohealthy Sustainable Food Systems in the 21st Century". Podczas wykładu pt.: "Innowacyjne strategie mikrokapsułkowania w technologii żywności: wykorzystanie białek roślin i owadów" o swoich
Event Details
Serdecznie zapraszamy na seminarium z cyklu pt. “Prohealthy Sustainable Food Systems in the 21st Century“.
Podczas wykładu pt.:
“Innowacyjne strategie mikrokapsułkowania w technologii żywności: wykorzystanie białek roślin i owadów“
o swoich badaniach opowie pan prof. dr hab. Marcin Kurek z Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wykład dostępny będzie na platformie Zoom. Link zostanie przesłany do pracowników instytutu drogą mailową.