Badanie zmian w strukturze białek glutenowych zachodzących w wyniku dodatku wybranych preparatów błonnikowych w postaci wytłoków po produkcji oleju z wykorzystaniem technik spektroskopowych
> 2019 > Conference materials > Badanie zmian w strukturze białek glutenowych zachodzących w wyniku dodatku wybranych preparatów błonnikowych w postaci wytłoków po produkcji oleju z wykorzystaniem technik spektroskopowych
Badanie zmian w strukturze białek glutenowych zachodzących w wyniku dodatku wybranych preparatów błonnikowych w postaci wytłoków po produkcji oleju z wykorzystaniem technik spektroskopowych
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK