Głowacki Paweł

Głowacki Paweł

Print Friendly, PDF & Email

Publications

  1. 2022, TEXTURED VEGETABLE MEAT SUBSTITUTES BASED ON WHEAT-BASED RAW MATERIALS PRODUCED BY EXTRUSION COOKING TECHNIQUES, 21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022, str. 33-35
  2. 2022, Prace B+R nad stworzeniem wysokiej jakości ekstrudowanej żywności funkcjonalnej w oparciu o innowacyjny proces technologiczny zapewniający zwiększoną wartość odżywczą uzyskiwanych wyrobów, III Konferencja Naukowa "Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy", Lublin 22–23.09.2022, str. 9
  3. 2022, Prace B+R nad stworzeniem wysokiej jakości ekstrudowanej żywności funkcjonalnej w oparciu o innowacyjny proces technologiczny zapewniający zwiększoną wartość odżywczą uzyskiwanych wyrobów, VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022, str. 28
  4. 2021, Application of the extrusion technique in the food industry, 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland, str. 114
  5. 2020, Zastosowanie techniki ekstruzji przemyśle spożywczym, str. 39
X