Ryzyko wzrostu emisji gazów cieplarnianych z gleby w wyniku stosowania egzogennej materii organicznej.
Badania egzogennej materii organicznej w celu bezpiecznego stosowania do gleby.2015Rozdz. 8: 115-128
Zastosowanie spektroskopii fluorescencyjnej do opisu procesu kompleksowania związków próchnicznych jonami cynku.
NAUKA i PRZEMYSŁ metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości2015Rozdz.: 501-504
Stosowanie antybiotyków przez osoby starsze – charakterystyka postępowania w trakcie terapii oraz najczęściej popełniane błędy.
HIGIENA, ZDROWIE W XXI WIEKU2015Rozdz.: 532-547
Wpływ egzogennej materii organicznej (EOM) na różnorodność funkcjonalną i genetyczną mikroorganizmów oraz aktywność enzymatyczną gleby w odniesieniu do właściwości środowiska.
Badania egzogennej materii organicznej w celu bezpiecznego stosowania do gleby.2015Rozdz. 6: 81-103
Wpływ dodatku materii organicznej na właściwości fizyczne gleby.
Badania egzogennej materii organicznej w celu bezpiecznego stosowania do gleby.2015Rozdz. 5: 67-80
Zastosowanie LC/QQQ w analizie mykotoksyn grzybów termoopornych.
NAUKA i PRZEMYSŁ metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości2015Tom I: 29-33
Talaromyces flavus – charakterystyka i znaczenie.
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki Przyrodnicze Tom I: Część II Poznań 20152015Tom I, Część II: 118-124
Ocena jakości mikrobiologicznej gleby i truskawek z plantacji przemysłowych.
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki Przyrodnicze Tom I: Część II Poznań 20152015Tom I, Część II: 111-117
Charakterystyka profilu metabolicznego grzybów termoopornych z rodzaju Byssochlamys wyizolowanych z gleby i truskawek.
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki Przyrodnicze Tom I: Część II Poznań 20152015Tom I, Część II: 104-110
Występowanie mikroorganizmów w przecierach truskawkowych oraz ocena potencjału metabolicznego wybranych izolatów grzybów.
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki Przyrodnicze Tom I: Część II Poznań 20152015Tom I, Część II: 40-46
Profilowanie metaboliczne grzybów z rodzaju Neosartorya i Aspergillus wyizolowanych z truskawek.
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki Przyrodnicze Tom I: Część II Poznań 20152015Tom I, Część II: 32-39
Wpływ wzbogacania ciasta pszennego błonnikiem pokarmowym na przebieg krzywych ekstensograficznych
Technologiczne kształtowanie jakości żywności.2015Rozdz.: 203-212
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK