Panagiotis Kalaitzis

Panagiotis Kalaitzis

Print Friendly, PDF & Email

Publications

  1. 2023, Arabinogalactan protein is a molecular and cytological marker of particular stages of the tomato fruit ripening process, Scientia Horticulturae, 310, 111718, str. 1-10, DOI: 10.1016/j.scienta.2022.111718
  2. 2023, Review: structure and modifications of arabinogalactan proteins (AGPs), BMC Plant Biology, 23(45), str. 1-12, DOI: 10.1186/s12870-023-04066-5
  3. 2023, Prolyl 4 Hydroxylases (P4Hs) Affect Cell Wall Changes During the Fruit Ripening Process, 22nd International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2023”; Gödöllő, Hungary, 15-16 czerwca 2023 r.,, str. 43-43
  4. 2023, Effect of modification of the AGP structure on the cell wall assembly, XVI Plant Cell Wall Meeting, Málaga, 18-22 czerwca 2023 r., PD12., 205
  5. 2023, The role of proline hydroxylase (P4H3) in AGP biosynthesis and distribution during the tomato fruit ripening process, XVI Plant Cell Wall Meeting, Málaga, 18-22 czerwca 2023 r., PD30., 223
  6. 2023, Lokalizacja i czasowo-przestrzenna dystrybucja składników kompleksu APAP1 podczas procesu dojrzewania owoców pomidora, Warsztaty dla Młodych Badaczy, Lublin, 30.11-01.12.2023 r., 10-11
  7. 2023, Dystrybucja i zawartość Ca2+ w tkankach owoców pomidora z zaburzonym procesem syntezy AGP, VI Konferencja Doktorantów pt.: „Cztery Żywioły – współczesne problemy w naukach o życiu”, Warszawa-Lublin, online, 14.12.20223 r., 35-36
  8. 2022, Arabinogalactan protein is a molecular and cytological marker of the fruit ripening process, The Annual COST meeting; Belgrade, 4-6.10.2022,
  9. 2022, Rola hydroksylazy prolinowej (P4H3) w biosyntezie AGP w procesie dojrzewania owoców pomidora, Warsztaty dla młodych badaczy, Lublin, 28-29.11.2022, str.17
  10. 2022, Wpływ aktywności hydroksylazy prolinowej (P4H3) na dystrybucję AGP w ścianie komórkowej podczas procesu dojrzewania owoców pomidora, V Konferencja Doktorantów CZTERY ŻYWIOŁY - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu 14.12.2022, str. 28
  11. 2021, Czynniki wpływające na obecność białek arabinogalaktanowych (AGP) w owocach, IV. Konferencja Doktorantów „Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu”, 14.12.2022 r., Lublin, Polska,, str. 29
  12. 2021, Modified expression of prolyl 4 hydroxylases (P4Hs) revealed the effect of arabinogalactan proteins (AGPs) on cell wall changes during fruit ripening process, 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland, str. 143
  13. 2020, The role of arabinogalactan proteins (AGPs) in fruit ripening—a review, Horticulture Research, 7(176); DOI: 10.1038/s41438-020-00397-8
X