Department and laboratory
Department: Department of Physical Properties of Plant Materials
Publications
-
2024,
Effect of the roasting level on the content of bioactive and aromatic compounds in Arabica coffee beans,
International Agrophysics,
38(1), DOI: 10.31545/intagr/176300
-
2024,
Application of MOX Sensors to Determine the Emission of Volatile Compounds in Corn Groats as a Function of Vertical Pressure in the Silo and Moisture Content of the Bed,
Sensors,
24(7), 2187, DOI: 10.3390/s24072187
-
2023,
Effect of the Consolidation Level on Organic Volatile Compound Emissions from Maize during Storage,
Materials ,
16(8), 3066; DOI: 10.3390/ma16083066
-
2023,
Effect of consolidation level on organic volatile compound emissions from maize during storage,
14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r.,
90-90
-
2023,
Application of non-destructive sorting techniques for pepper (Capsicum annuum L.) using VOCs parameter,
14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r.,
189-189
-
2023,
How to identify roast defects in coffee beans based on the volatile compound profile?,
14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r.,
190-190
-
2023,
Wpływ stopnia konsolidacji ziarna kukurydzy podczas przechowywania na emisję lotnych związków organicznych,
XXVIII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierz nad Wisłą, 25-26 maja 2023 r.,
9-9
-
2023,
Wpływ technologii palenia ziaren kawy na zawartość lotnych związków organicznych,
XXIX Konferencja Naukowa z cyklu „Postęp Naukowo-Techniczny i Organizacyjny w Rolnictwie”, Zakopane, 6-9 lutego 2023 r.,
-
-
Gancarz Marek,
-
Dobrzański Bohdan,
-
Malaga-Tobola Urszula,
-
Tabor Sylwester,
-
Combrzyński Maciej,
-
Ćwikła Daniel,
-
Strobel Wacław,
-
Oniszczuk Anna,
-
Karami Hamed,
-
Darvishi Yousef,
-
Żytek Aleksandra,
-
Rusinek Robert,
2022,
Impact of Coffee Bean Roasting on the Content of Pyridines Determined by Analysis of Volatile Organic Compounds,
Molecules,
27, 1559, str. 1-12, DOI: 10.3390/molecules27051559
-
2022,
Wpływ sposobu palenia ziaren kawy na profil lotnych związków organicznych,
VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022,
str. 22
-
-
Rusinek Robert,
-
Dobrzański Bohdan,
-
Oniszczuk Anna,
-
Gawrysiak-Witulska Marzena,
-
Siger Aleksander,
-
Karami Hamed,
-
Ptaszyńska Aneta,
-
Żytek Aleksandra,
-
Kapela Krzysztof,
-
Gancarz Marek,
2022,
How to Identify Roast Defects in Coffee Beans Based on the Volatile Compound Profile,
Molecules,
27, 8530; DOI:10.3390/ molecules27238530