Żytek Aleksandra

Żytek Aleksandra

Print Friendly, PDF & Email
Msc Żytek Aleksandra
Room: 124B
show e-mail address
Phone: (81) 744 50 61 w. 222

Department and laboratory

Department: Department of Physical Properties of Plant Materials

Publications

  1. 2024, Effect of the roasting level on the content of bioactive and aromatic compounds in Arabica coffee beans, International Agrophysics, 38(1), DOI: 10.31545/intagr/176300
  2. 2024, Application of MOX Sensors to Determine the Emission of Volatile Compounds in Corn Groats as a Function of Vertical Pressure in the Silo and Moisture Content of the Bed, Sensors, 24(7), 2187, DOI: 10.3390/s24072187
  3. 2023, Effect of the Consolidation Level on Organic Volatile Compound Emissions from Maize during Storage, Materials , 16(8), 3066; DOI: 10.3390/ma16083066
  4. 2023, Effect of consolidation level on organic volatile compound emissions from maize during storage, 14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r., 90-90
  5. 2023, Application of non-destructive sorting techniques for pepper (Capsicum annuum L.) using VOCs parameter, 14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r., 189-189
  6. 2023, How to identify roast defects in coffee beans based on the volatile compound profile?, 14th International Conference on Agrophysics (ICA 2023); Lublin, Polska, 11-13 września 2023 r., 190-190
  7. 2023, Wpływ stopnia konsolidacji ziarna kukurydzy podczas przechowywania na emisję lotnych związków organicznych, XXVIII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierz nad Wisłą, 25-26 maja 2023 r., 9-9
  8. 2023, Wpływ technologii palenia ziaren kawy na zawartość lotnych związków organicznych, XXIX Konferencja Naukowa z cyklu „Postęp Naukowo-Techniczny i Organizacyjny w Rolnictwie”, Zakopane, 6-9 lutego 2023 r.,
  9. 2022, Impact of Coffee Bean Roasting on the Content of Pyridines Determined by Analysis of Volatile Organic Compounds, Molecules, 27, 1559, str. 1-12, DOI: 10.3390/molecules27051559
  10. 2022, Wpływ sposobu palenia ziaren kawy na profil lotnych związków organicznych, VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022, str. 22
  11. 2022, How to Identify Roast Defects in Coffee Beans Based on the Volatile Compound Profile, Molecules, 27, 8530; DOI:10.3390/ molecules27238530
X