Application of optical techniques for measurement of physical properties of soils.
Physical, Chemical and Biological Processes in Soils20102010, ISBN 978-83-61607-56-4(Rozdz.): 21-31
System monitorowania warunków przechowywania nasion.
Wpływ Procesów Technologicznych na Właściwości Materiałów i Surowców Roślinnych20102010, (Rozdz. 12): 145-154
Właściwości plastycznego płynięcia proszków przemysłowych.
Wpływ Procesów Technologicznych na Właściwości Materiałów i Surowców Roślinnych20102010, (Rozdz. 8): 97-106
Wpływ komponentów mineralnych i organicznych na właściwości gleby i rozkład materii organicznej.
Wydawnictwo Adam Marszałek20102010, (l.ark.wyd. 14,0): 1-154
Zmiany właściwości powierzchniowych korzeni wybranych roślin jednoliściennych i dwuliściennych determinowane fitotoksycznością glinu i miedzi.
Acta Agrophysica Rozprawy i Monografie PL20102010, (176, l.ark. wyd. 9,7): 1-122
Operation of farm and agri-food industry machinery, modeling and new technologies.
Wydawnictwo Polish Academy of Sciences Branch in Lublin, Volodymyr Dahl East-Ukrainian National University of Lugansk, Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences in Lublin2010str. całości 1-638, l.ark.wyd. 45,6
Production and uptake of nitrous oxide (N2O) as affected by soil conditions” (Wpływ warunków glebowych na wydzielanie i pochłanianie tlenku azotu(I), N2O).
Acta Agrophysica Rozprawy i Monografie PL20102010, (187): 1-81
Wpływ warunków przechowywania a właściwości optyczne skórki jabłek odmiany Braeburn Hillwell
Wpływ Procesów Technologicznych na Właściwości Materiałów i Surowców Roślinnych20102010, (Rozdz. 13): 155-167
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK