Drobek Magdalena

Drobek Magdalena

Print Friendly, PDF & Email
mgr Drobek Magdalena
Room: 232
show e-mail address
Phone: (81) 744 50 61 w. 144

Department and laboratory

Department: Department of Soil and Plant System

Publications

  1. 2024, Microbial biostimulants affect the development of pathogenic microorganisms and the quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa Duch.), Scientia Horticulturae, 327(3):112793, DOI: 10.1016/j.scienta.2023.112793
  2. 2022, Changes of pectin structure and microbial community composition in strawberry fruit (Fragaria × ananassa Duch.) during cold storage, Food Chemistry, DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132151
  3. 2022, EFFECT OF MICROBIOLOGICAL BIOSTIMULANTS ON THE QUALITY PARAMETERS OF RASPBERRY (RUBUS IDAEUS L.), 21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022, str. 22-23
  4. 2022, Pozbiorcze zmiany struktury pektyn i zbiorowisk mikroorganizmów w owocach truskawki (Fragaria x ananassa Duch.) uprawianej w systemach produkcji ekologicznej i konwencjonalnej, VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022, str. 19
  5. 2021, The Use of Interactions Between Microorganisms in Strawberry Cultivation (Fragaria x ananassa Duch.), Frontiers in Plant Science, 12, 780099, str. 1-15, DOI: 10.3389/fpls.2021.780099
  6. 2021, Wpływ biostymulatorów mikrobiologicznych na rozwój fitopatogenów i jakość świeżej truskawki (Fragaria x ananassa Duch.), IV. Konferencja Doktorantów „Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu”, 14.12.2022 r., Lublin, Polska,, str. 19
  7. 2021, Dynamic changes in the composition and structure of pectin and its relationship with the storage of strawberry, 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland, str. 53
  8. 2020, The Effect of Cultivation Method of Strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cv. Honeoye on Structure and Degradation Dynamics of Pectin during Cold Storage, Molecules, 25(18), 4325; DOI: 10.3390/molecules25184325
  9. 2020, The influence of cultivation method on strawberries quality during cold storage, 3rd Fruit & Vegetable Processing Symposium, 24-25.11.2020, Francja, str. 29
  10. 2019, Wpływ enzymów pektynolitycznych na strukturę polisacharydów ścian komórek na przykładzie truskawek odmiany „DIPRET”, XXVI Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierzu Dolnym nad Wisłą, 29-30 maja 2019 r., str. 10
  11. 2019, The influence of enzymes on the structure of polysaccharides of fruit cell walls on the example of “DIPRET’’ strawberries, 18th International Workshop for Young Scientists, BioPhys Spring 2019, May 22-24.05.2019 Gödöllő, Hungary, str. 14
  12. 2019, Plant Biostimulants: Importance of the Quality and Yield of Horticultural Crops and the Improvement of Plant Tolerance to Abiotic Stress—A Review, Agronomy, 9(335), str. 1-18, DOI: 10.3390/agronomy9060335
  13. 2019, Zmiana aktywności enzymatycznej enzymów pektynolitycznychpodczas przechowywania truskawek odmiany Honeoye, II Konferencja Doktorantów „Cztery Żywioły – Wpółczesne Problemy w Naukach o Życiu”, Lublin, 24.10.2019 r., str. 6
  14. 2019, Zmiana aktywności enzymatycznej enzymów pektynolitycznych podczas przechowywania truskawek odmiany Honeoye, II Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu", Lublin. 24.10.2019 r., str. 6
X