2022,
Właściwości kompozytów opartych na celulozie bakteryjnej i ich potencjał wykorzystania jako nośników mikroorganizmów pożytecznych, VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022, str. 16
2022,
Zastosowanie kompozytów celulozy bakteryjnej i polisacharydów ścian komórkowych do enkapsulacji mikroorganizmów pożytecznych, 64. Zjazd Polskiego Towarzystwa Chemicznego; Lublin,11-16.09.2022, str. 416
2022,
Badania zmian struktury frakcji pektyn bogatej w ramnogalakturonian typu I z jabłek i marchwi w wyniku modyfikacji enzymatycznych, XXVII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne; Kazimierz nad Wisłą 26-27.05.2022, str. 16
2022,
Dynamiczne rozpraszanie światła laserowego w badaniach procesu żelowania pektyny ściany komórkowej owoców gruszy, XXVII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne; Kazimierz nad Wisłą 26-27.05.2022, str. 6
2022,
Effect of plant cell wall polysaccharides on mechanical properties of bacterial cellulose-based composites, XXVII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne; Kazimierz nad Wisłą 26-27.05.2022, str. 12
2022,
Effect of hemicelluloses on structure and mechanical properties of bacterial cellulose-based composites, 15 th Bratislava Symposium on Saccharides, Bratislava, 20-24.06.2022, str. 71
2022,
Structural changes of enzymaticaly treated pharmnogalacturonal-I rich fraction of pectin, 15 th Bratislava Symposium on Saccharides, Bratislava, 20-24.06.2022,
2022,
Wpływ enzymów pektynolitycznych (acetyloesteraza rg-i, endoliaza ramnogalakturonianu oraz arabinofuranozydaza) na mechanikę ścian komórkowych, V Konferencja Doktorantów CZTERY ŻYWIOŁY - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu 14.12.2022, str. 23
2021,
Structural property analysis of bacterial cellulose-hemicellulose composites, WARSZTATY DLA MŁODYCH BADACZY, 25 października, Lublin, Polska, str. 10
2020,
Modeling of mechanical properties of hemicellulose-cellulose networks in plant cell wall analogues, III Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu", Warszawa, 18.12.2020, str. 46
2019,
Physicochemical properties of the diluted alkali-soluble pectin from pears and its concentration-affected cross-linking proces, 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience (15th ICPG) 11-15.11.2019,
2019,
BIOSPECKLE – nondestructive method for investigation of biomateria, Międzynarodowa współpraca bilateralna pomiędzy Polską Akademią Nauk a Japan Society for the Promotion of Science; miejsce: Laboratory of Postharvest Science, Division of Bioproduction Environmental Sciences, Department of Agro-environmetal Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, W5-873,744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka-shi 819-0395, JAPAN; sierpień 2019,
2019,
Modeling of fibre-based nanostructures for designing new bio-composite, Międzynarodowa współpraca bilateralna pomiędzy Polską Akademią Nauk a Japan Society for the Promotion of Science; miejsce: Laboratory of Postharvest Science, Division of Bioproduction Environmental Sciences, Department of Agro-environmetal Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, W5-873,744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka-shi 819-0395, JAPAN; sierpień 2019,
2019,
Modeling of Mechanics of biological materials and structures, Międzynarodowa współpraca bilateralna pomiędzy Polską Akademią Nauk a Japan Society for the Promotion of Science; miejsce: Laboratory of Postharvest Science, Division of Bioproduction Environmental Sciences, Department of Agro-environmetal Sciences, Faculty of Agriculture, Kyushu University, W5-873,744 Motooka, Nishi-ku, Fukuoka-shi 819-0395, JAPAN; sierpień 2019,
2019,
Differences in structure of cellulose isolated from fruits and vegetables, 6th EPNOE (European Polysaccharide Network of Excellence) International Polysaccharide Conference, Aveiro, Portugal, 21-25.10.2019 r., str. 344
2019,
Differences in structure of cellulose isolated from apple and carrot tissues, 6th EPNOE (European Polysaccharide Network of Excellence) International Polysaccharide Conference, Aveiro, Portugal, 21-25.10.2019 r.,
2018,
Evaluation of the molecular structure of sodium carbonate soluble fraction of pectin with the atomic force microscopy and molecular dynamics, 17th Food Colloids Conference, University of Leeds, UK, 8-11.04.2018 r., BI-346
2018,
Supramolekularna struktura związków pektynowych izolowanych z owoców i warzyw oraz ich właściwości, VI Sympozjum Inżynierii Żywności, Warszawa 26-27.06.2018 r., str. 18
2018,
Charakterystyka Struktury Molekularnej Celulozy i Nanocelulozy z Zastosowaniem Metod Spektroskopowych, XXV Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierz Dolny nad Wisłą 14-15.06.2018 r., str. 24
2018,
An effect of the water loss on the properties of nanocellulose sol, XVI Polish-Ukrainian Symposium "Theoretical and Experimental Studies of Interfacial Phenomena and their Technological Applications, Lublin, 28-31.08.2018 r., str. 162
2018,
Molecular structure of cellulose and nanocellulose evaluated by Raman and FTIR spectroscopy, The 26th International Conference on Raman Spectroscopy (ICORS 2018), Jeju, Korea, 26-31.08.2018 r. , str. 1034-1035
2017,
Otrzymanie nanocelulozy z celulozy wyizolowanej z wytłoków jabłkowych metodą ultradźwiękową, XXIV Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 03-04.07.2017 r., str. 26
2016,
Przestrzenne obrazowanie rozwoju porażenia grzybowego owocu jabłoni metodą Biospeckli., XXIII Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, 24-25 maja 2016, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 18-18
2015,
The stiffening of the cell walls observed during physiological softening of pears, Biomolecules and Nanostructures 5, Jaroszowice near Kraków. Poland, 13-17.05.2015 r., P-46: 117
2014,
Influence of various concentrations of pectins and hemicelluloses on cellulose structure – bacterial cellulose., 2014, Chemicke Listy 108, p. 918
2011,
Study on parametrisation of plant tissue microstructure by confocal microscopy for finite elements modelling, Computers and Electronics in Agriculture, 2011, 7898-105
2010,
Parameterization of plant tissue microstructure for FEM, 2010, 23-25
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK