|
Publikacje pracownika
- 2016, Determination of the Optimum Harvest Window for Apples Using the Non-Destructive Biospeckle Method, Sensors, 16(5), 661; DOI: 10.3390/s16050661
- 2016, Study on dietary fibre by Fourier transform-infrared spectroscopy and chemometric methods, Food Chemistry, 196(2016): 114-122
- 2015, Combining FT-IR spectroscopy and multivariate analysis for qualitative and quantitative analysis of the cell wall composition changes during apples development., Carbohydrate Polymers, 115: 93-103
- 2014, Wykorzystanie widm podczerwieni oraz analiz wielowymiarowych do oceny zmian zawartości polisacharydów ścian komórkowych jabłka., 2014, 26-26
- 2014, Nanomechanics of cell walls in relation to firmness during pre- and postharvest maturation of pears., 2014, Ref: 3272,-36
- 2014, Influence of modified cell wall polysaccharides on rheological properties of food., 2014, PP-34,-97
- 2014, Enzymatic degradation and changes in rheological properties of pectins in Daucus carota L. cv. ‘Nerac’ cell walls during postharvest storage., 2014, OP-27,-47
- 2014, Young’s modulus of cell walls in pears during pre- and postharvest maturation., 2014, OP-26,-46
- 2014, Badanie modułu Younga ścian komórkowych owoców za pomocą mikroskopu sił atomowych., 2014, 85-85
- 2014, Modyfikowane polisacharydy ścian komórkowych jako dodatki teksturotwórcze do żywności., 2014, 38-38
- 2014, Badanie zmian sztywności materiału ścian komórkowych gruszek zachodzących w czasie dojrzewania owoców za pomocą AFM., 2014, U-37,-59
- 2014, Ocena składu chemicznego ścian komórkowych jabłka na podstawie widm podczerwieni oraz analiz wielowymiarowych., NAUKA i PRZEMYSŁ metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, 2014, (Tom I,): 489-492
- 2014, Klasyfikacja frakcji włókna pokarmowego na podstawie danych spektralnych., NAUKA i PRZEMYSŁ metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, 2014, (Tom I,): 485-488
- 2014, Stiffness of fruit cell wall studied with an atomic force microscope, str. 13
- 2014, Badanie modułu Younga ścian komórkowych owoców za pomocą mikroskopu sił atomowych., 2014, 15-15
- 2014, The study of Young’s modulus of fruits during development using atomic force microscopy., 2014, 76-77
- 2013, Chemiczne tajemnice żywności, 2013
- 2013, Structural Properties of Plant Polysaccharides from Apple and Carrot Pomace, 2013
- 2013, Modified Cell Wall’s Polysaccharides as Food Texture Stabilizers, 2013
- 2013, Nanostruktura pektyn podczas ich fizjologicznej degradacji, 2013, 28-28
- 2013, Pectinolytic enzymes mechanisms: changes in pectin structure during postharvest ripening of carrot, 2013, 40-41
- 2013, Changes of cell wall material composition during apple development, 2013, 64-64
- 2013, Enzymatic degradation of pectin during postharvest ripening, 2013, 40-40
- 2013, Prediction of the optimal apple harvest window using biospeckle method, 2013, 30-30