|
Publikacje pracownika
- 2017, Rheological and chemical properties of pectin enriched fractions from different sources extracted with citric acid, Carbohydrate Polymers, 156: 443-451
- 2015, Porównanie właściwości reologicznych i biochemicznych pektyn owocowych ekstrahowanych w roztworze kwasu cytrynowego., 2015, 24-24
- 2015, Wpływ jonów metali dwuwartościowych na właściwości reologiczne matrycy polisacharydowej z wytłoków jabłkowych., Żywność. Nauka. Technologia. Jakość., 99(2): 103-113
- 2015, Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+ on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple., Carbohydrate Polymers, 133: 547-555
- 2015, Właściwości reologiczne i biochemiczne pektyn izolowanych metodą ekstrakcji w kwasie cytrynowym z wybranych owoców kolorowych., 2015, 19-19
- 2015, Modification of rheological properties of polysaccharide food matrix made of apple pomace by divalent metal ions., 2015, 44-45
- 2015, Effect of Storage on Rheology of Water-Soluble, Chelate-Soluble and Diluted Alkali-Soluble Pectin in Carrot Cell Walls., Food and Bioprocess Technology, 8(1): 171-180
- 2014, Structural properties of Cell Wall Polysaccharides from apple and carrot pomace., 2014
- 2014, Influence of modified cell wall polysaccharides on rheological properties of food., 2014, PP-34,-97
- 2014, Enzymatic degradation and changes in rheological properties of pectins in Daucus carota L. cv. ‘Nerac’ cell walls during postharvest storage., 2014, OP-27,-47
- 2014, Matryca polisacharydowa wzbogacona dodatkiem metali jako modyfikator właściwości reologicznych żywności., 2014, 108-108
- 2014, Modyfikowane polisacharydy ścian komórkowych jako dodatki teksturotwórcze do żywności., 2014, 38-38
- 2014, Influence of metal ions on rheological properties of high dietary fiber powder., 2014, 136-136
- 2014, Food texture stabilizer from apple juice by-products., 2014, 137-137
- 2014, Charakterystyka chemiczna i reologiczna matrycy polisacharydowej z wytłoków jabłkowych wzbogaconej dwuwartościowymi jonami metali., 2014, 29-29
- 2014, Atomic force microscopy in analysis of films from processed cell wall polysacchardes., 2014, Chemicke Listy 108, 1091-1097
- 2014, Effect of calcium, magnesium and iron ions on rheological properties of polysaccharide matrix from apple pomace., 2014, Chemicke Listy 108, p.1091-1097
- 2014, High dietary fiber powder enriched with metal ions and ascorbic acid as a modifier of rheological properties of food., 2014, 87-88
- 2013, Chemiczne tajemnice żywności, 2013
- 2013, Structural Properties of Plant Polysaccharides from Apple and Carrot Pomace, 2013
- 2013, Modified Cell Wall’s Polysaccharides as Food Texture Stabilizers, 2013
- 2013, SUSZENIE ROZPYŁOWE JAKO METODA OTRZYMANIA PRODUKTÓW TYPU INSTANT, 2013, 24-24
- 2013, Nanostruktura pektyn podczas ich fizjologicznej degradacji, 2013, 28-28
- 2013, Modyfikowane polisacharydy roślinne jako stabilizatory tekstury żywności, 2013
- 2013, Analysis of structural changes of water, chelate and diluted alkali soluble pectins fractions from carrot during cold storage with the atomic force microscope, 2013, 14-15
- 2013, Pectinolytic enzymes mechanisms: changes in pectin structure during postharvest ripening of carrot, 2013, 40-41
- 2013, Enzymatic degradation of pectin during postharvest ripening, 2013, 40-40