Zakład i laboratorium
Zakład: Zakład Badań Systemu Gleba-Roślina
Publikacje pracownika
-
-
Drobek Magdalena,
-
Cybulska Justyna,
-
Frąc Magdalena,
-
Pieczywek Piotr,
-
Pertile Giorgia,
-
Chibrikov Vadym,
-
Nosalewicz Artur,
-
Feledyn-Szewczyk Beata,
-
Sas-Paszt Lidia,
-
Zdunek Artur,
2024,
Microbial biostimulants affect the development of pathogenic microorganisms and the quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa Duch.),
Scientia Horticulturae,
327(3):112793, DOI: 10.1016/j.scienta.2023.112793
-
2024,
Effect of microbial biostimulants on the antioxidant profile, antioxidant capacity and activity of enzymes influencing the quality level of raspberries (Rubus idaeus L.),
Food Chemistry,
454, 139746, DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.139746
-
2022,
Changes of pectin structure and microbial community composition in strawberry fruit (Fragaria × ananassa Duch.) during cold storage,
Food Chemistry,
DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132151
-
2022,
EFFECT OF MICROBIOLOGICAL BIOSTIMULANTS ON THE QUALITY PARAMETERS OF RASPBERRY (RUBUS IDAEUS L.),
21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022,
str. 22-23
-
2022,
Pozbiorcze zmiany struktury pektyn i zbiorowisk mikroorganizmów w owocach truskawki (Fragaria x ananassa Duch.) uprawianej w systemach produkcji ekologicznej i konwencjonalnej,
VII Sympozjum Inżynierii Żywności; Warszawa, 29-30.06.2022,
str. 19
-
-
Drobek Magdalena,
-
Cybulska Justyna,
-
Gałązka Anna,
-
Feledyn-Szewczyk Beata,
-
Marzec-Grządziel Anna,
-
Sas-Paszt Lidia,
-
Gryta Agata,
-
Trzciński Paweł,
-
Zdunek Artur,
-
Frąc Magdalena,
2021,
The Use of Interactions Between Microorganisms in Strawberry Cultivation (Fragaria x ananassa Duch.),
Frontiers in Plant Science,
12, 780099, str. 1-15, DOI: 10.3389/fpls.2021.780099
-
2021,
Wpływ biostymulatorów mikrobiologicznych na rozwój fitopatogenów i jakość świeżej truskawki (Fragaria x ananassa Duch.),
IV. Konferencja Doktorantów „Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu”, 14.12.2022 r., Lublin, Polska,,
str. 19
-
2021,
Dynamic changes in the composition and structure of pectin and its relationship with the storage of strawberry,
13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland,
str. 53
-
2020,
The Effect of Cultivation Method of Strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cv. Honeoye on Structure and Degradation Dynamics of Pectin during Cold Storage,
Molecules,
25(18), 4325; DOI: 10.3390/molecules25184325
-
2020,
The influence of cultivation method on strawberries quality during cold storage,
3rd Fruit & Vegetable Processing Symposium, 24-25.11.2020, Francja,
str. 29
-
2019,
Wpływ enzymów pektynolitycznych na strukturę polisacharydów ścian komórek na przykładzie truskawek odmiany „DIPRET”,
XXVI Lubelskie Warsztaty Biofizyczne, Kazimierzu Dolnym nad Wisłą, 29-30 maja 2019 r.,
str. 10
-
2019,
The influence of enzymes on the structure of polysaccharides of fruit cell walls on the example of “DIPRET’’ strawberries,
18th International Workshop for Young Scientists, BioPhys Spring 2019, May 22-24.05.2019 Gödöllő, Hungary,
str. 14
-
2019,
Plant Biostimulants: Importance of the Quality and Yield of Horticultural Crops and the Improvement of Plant Tolerance to Abiotic Stress—A Review,
Agronomy,
9(335), str. 1-18, DOI: 10.3390/agronomy9060335
-
2019,
Zmiana aktywności enzymatycznej enzymów pektynolitycznychpodczas przechowywania truskawek odmiany Honeoye,
II Konferencja Doktorantów „Cztery Żywioły – Wpółczesne Problemy w Naukach o Życiu”, Lublin, 24.10.2019 r.,
str. 6
-
2019,
Zmiana aktywności enzymatycznej enzymów pektynolitycznych podczas przechowywania truskawek odmiany Honeoye,
II Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu", Lublin. 24.10.2019 r.,
str. 6