Zakład i laboratorium
Zakład: Zakład Mikrostruktury i Mechaniki Biomateriałów
Publikacje pracownika
-
2022,
FT-IR and FT-Raman fingerprints of flavonoids – A review,
Food Chemistry,
Vol. 393; 133430; DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.133430
-
2022,
INFLUENCE OF THE FLAVONOIDS ADDITION ON THE STRUCTURE AND PROPERTIES OF MICROFIBRILLAR CELLULOSE AND NANOCELLULOSE-BASED COMPOSITES,
21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022,
str. 56-57
-
2021,
Influence of the phenolic acids addition on the structure and properties of microfibrillar cellulose and nanocellulose-based composites,
20th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2021”, Lublin 18 maja 2021 r.,
str. 62
-
2021,
Influence of the phenolic acids addition on the structure and properties of microfibrillar cellulose and nanocellulose-based composites,
13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland,
str. 137
-
2021,
Wpływ dodatku kwasów fenolowych na strukturę i właściwości kompozytów na bazie mikrofirbrylarnej celulozy oraz nanocelulozy,
WARSZTATY DLA MŁODYCH BADACZY, 25 października, Lublin, Polska,
str. 14
-
2020,
Wykorzystanie spektroskopii wibracyjnej do badania związków fenolowych,
III Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu", Warszawa, 18.12.2020,
str. 10