Wpływ wybranych czynników na wodochłonność i właściwości reologiczne glutenu pszenicy zwyczajnej (Triticum aestivum L.)

april, 2006

04apralldayalldayWpływ wybranych czynników na wodochłonność i właściwości reologiczne glutenu pszenicy zwyczajnej (Triticum aestivum L.)

Time

All Day (Tuesday)

Location

Lublin, Instytut Agrofizyki PAN

Event Details

Dyrekcja Instytutu Agrofizyki im. B. Dobrzańskiego PAN w Lublinie uprzejmie zawiadamia, że 04.04.2006 r. (wtorek), o godz. 1200 w sali konferencyjnej naszego Instytutu odbędzie się SEMINARIUM ZAMKNIĘTE, na które zaprasza członków Rady Naukowej i pracowników Instytutu.
Temat:
Wpływ wybranych czynników na wodochłonność
i właściwości reologiczne glutenu pszenicy
zwyczajnej (Triticum aestivum L.)
Prowadzący:
dr Antoni MIŚ
Instytut Agrofizyki
im. B. Dobrzańskiego PAN w Lublinie

X