september, 2025
22sep(sep 22)10:00(sep 22)10:00Wykład online Dr. ir. Jelle Van Audenhove
Time
(Monday) 10:00 - 11:00
Event Details
Serdecznie zapraszamy na otwarty wykład online, który odbędzie się 22 września 2025 r. o godz. 10.00. Dr. ir. Jelle Van Audenhove z Laboratory of Food Technology, Center
Event Details
Serdecznie zapraszamy na otwarty wykład online, który odbędzie się 22 września 2025 r. o godz. 10.00.
Dr. ir. Jelle Van Audenhove z Laboratory of Food Technology, Center for Food and Microbial Technology, KU Leuven, wygłosi wykład pt. Pectin depletion and high-pressure homogenization as tools to valorize fruit and vegetable cell wall material as potential texturizing agents.
Wykład jest bezpłatny i otwarty dla wszystkich!
Link do wykładu: https://zoom.us/j/93459479341?pwd=6NWUOkW3UEx8pzTbHJrKGX8bZNyywq.1
Wykład realizowany jest w ramach projektu dofinansowanego ze środków budżetu państwa w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą „Nauka dla Społeczeństwa II” nr projektu NdS-II/SP/0258/2023/01, kwota dofinansowania 1 000 000,00 zł, całkowita wartość projektu 1 000 000,00 zł.