Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
In vitro study on the nanostructure of the covalently linked pectins in cell walls: comparison of apple (Malus domestica Borkh.) and carrot (Daucus carota subsp. sativus) pectins
> 2021 > Materiały konferencyjne > In vitro study on the nanostructure of the covalently linked pectins in cell walls: comparison of apple (Malus domestica Borkh.) and carrot (Daucus carota subsp. sativus) pectins
In vitro study on the nanostructure of the covalently linked pectins in cell walls: comparison of apple (Malus domestica Borkh.) and carrot (Daucus carota subsp. sativus) pectins
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK