wykład gościnny dr hab. Anny Kamińskiej-Dwórznickiej, prof. SGGW z SGGW w Warszawie

wrzesień, 2024

26wrz(wrz 26)10:00(wrz 26)10:00wykład gościnny dr hab. Anny Kamińskiej-Dwórznickiej, prof. SGGW z SGGW w Warszawie

Czas

(Czwartek) 10:00 - 12:00

Szczegóły wydarzenia

Serdecznie zapraszamy na seminarium z cyklu pt. „Prohealthy Sustainable Food Systems in the 21st Century„.

Podczas wykładu pt.:
Innowacyjne metody kontroli procesu rekrystalizacji w lodach spożywczych

o swoich badaniach opowie pani dr hab. Anna Kamińska-Dwórznicka, prof. SGGW ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Wykład dostępny będzie na platformie Zoom. Link zostanie przesłany do pracowników instytutu drogą mailową.

STRESZCZENIE

X