maj, 2024
23maj(maj 23)12:00(maj 23)12:00wykład gościnny prof. dr hab. Marcina Kurka z SGGW
Czas
(Czwartek) 12:00 - 14:00
Szczegóły wydarzenia
Serdecznie zapraszamy na seminarium z cyklu pt. "Prohealthy Sustainable Food Systems in the 21st Century". Podczas wykładu pt.: "Innowacyjne strategie mikrokapsułkowania w technologii żywności: wykorzystanie białek roślin i owadów" o swoich
Szczegóły wydarzenia
Serdecznie zapraszamy na seminarium z cyklu pt. „Prohealthy Sustainable Food Systems in the 21st Century„.
Podczas wykładu pt.:
„Innowacyjne strategie mikrokapsułkowania w technologii żywności: wykorzystanie białek roślin i owadów„
o swoich badaniach opowie pan prof. dr hab. Marcin Kurek z Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wykład dostępny będzie na platformie Zoom. Link zostanie przesłany do pracowników instytutu drogą mailową.