Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk
Kwasowość i słodycz: właściwości żywności i ich rola w kontrolowaniu czynnika powodującego psucie, grzyba aspergillus sp. (postać teleomorficzna: Neosartorya sp.)
> 2022 > Materiały konferencyjne > Kwasowość i słodycz: właściwości żywności i ich rola w kontrolowaniu czynnika powodującego psucie, grzyba aspergillus sp. (postać teleomorficzna: Neosartorya sp.)
Kwasowość i słodycz: właściwości żywności i ich rola w kontrolowaniu czynnika powodującego psucie, grzyba aspergillus sp. (postać teleomorficzna: Neosartorya sp.)
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK