2022,
Point measurements of soil moisture using TDR technique – comparison of probes, 9th International Symposium on Sensor Science; Warszawa 20-22.06.2022,
2022,
Study of the influence of flavonoids and their glycosides on the secondary structure of gluten proteins using FT-IR spectroscopy, Summer School for PhD students "Modern Research Techniques for Physicochemical Characterization of the Potential Application Systems"; Lublin 18-20.05.2022, str. 50
2022,
Influence of gallic acid and itd derivatives on the structure of the gluten network in wheat gluten dough, Summer School for PhD students "Modern Research Techniques for Physicochemical Characterization of the Potential Application Systems"; Lublin 18-20.05.2022, str. 25
2022,
Emisja i pochłanianie metanu (CH4) przez gleby łąk i pastwisk w warunkach powodzi i suszy, IV Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Ochrona środowiska – rozwiązania i perspektywy”, Lublin 12.05.2022, str. 37-38
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK