Kłosok Konrad

Kłosok Konrad

Print Friendly, PDF & Email
Mgr Kłosok Konrad
Nr pokoju: B116b
E-mail: k.klosok@ipan.lublin.pl
Nr telefonu: (81) 744 50 61 w. 217

Zakład i laboratorium

Zakład: Zakład Fizycznych Właściwości Materiałów Roślinnych

Publikacje pracownika

  1. 2022, Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality, LWT - Food Science and Technology, 155, 112967, str. 1-8, DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112967
  2. 2022, Effect of chemical structure of selected phenolic acids on the structure of gluten proteins, Food Chemistry, 389.1339109, str 1-9, DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.133109
  3. 2022, GLUTEN NETWORK AGGREGATION INDUCED BY SELECTED PHENOLIC ACIDS STUDIED BY FT-RAMAN SPECTROSCOPY, 21th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2022”; 30-31.05.2022, str. 54-55
  4. 2022, Phenolic acids-induced aggregation of gluten proteins. Structural analysis of the gluten network using FT-Raman spectroscopy, Journal of Cereal Science, vol. 107; DOI: 10.1016/j.jcs.2022.103503
  5. 2022, Określenie zmian w strukturze sieci glutenowej oraz właściwości antyoksydacyjnych po suplementacji pochodnymi kwasu hydroksycynamonowego, III Konferencja Naukowa "Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy", Lublin 22–23.09.2022, str. 36
  6. 2022, Wpływ kwasów fenolowych na strukturę i organizację molekularną gliadyn – badania z wykorzystaniem technik spektroskopowych, III Konferencja Naukowa "Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy", Lublin 22–23.09.2022, str. 37
  7. 2021, Effects of Physical and Chemical Factors on the Structure of Gluten, Gliadins and Glutenins as Studied with Spectroscopic Methods, Molecules, 26(2), 508; DOI: 10.3390/molecules26020508
  8. 2021, Impact of selected phenolic acids on the secondary structure of gluten network studied by infrared spectroscopy, 20th International Workshop for Young Scientists „BioPhys Spring 2021”, Lublin 18 maja 2021 r., str. 47
  9. 2021, Changes in the secondary and tertiary structure of gluten network influenced by ferulic and caffeic acid supplementation, 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland, str. 130
  10. 2021, Studies of the gluten network – phenolic acids interactions during overmixing process with application of FT-Raman spectroscopy, 13th International Conference on Agrophysics: Agriculture in changing climate 15-16 November 2021, Lublin, Poland, str. 203
  11. 2021, Określenie zmian struktury sieci glutenowej po suplementacji kwasem 4-hydroksybenzoesowym oraz p-kumarowym, WARSZTATY DLA MŁODYCH BADACZY, 25 października, Lublin, Polska, str.12
  12. 2020, Porównanie mikrobiomu endofitycznego zasiedlającego naturalne i jałowe siewki wybranych odmian pszenicy, III Konferencja Doktorantów "Cztery Żywioły - współczesne problemy w naukach o życiu", Warszawa, 18.12.2020, str. 20
X