Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego, Polskiej Akademii Nauk
Badanie wpływu flawonoidów i ich glikozydów na strukturę drugorzędową białek glutenowych ciasta pszennego z zastosowaniem spektroskopii FT-IR
> 2021 > Materiały konferencyjne > Badanie wpływu flawonoidów i ich glikozydów na strukturę drugorzędową białek glutenowych ciasta pszennego z zastosowaniem spektroskopii FT-IR
Badanie wpływu flawonoidów i ich glikozydów na strukturę drugorzędową białek glutenowych ciasta pszennego z zastosowaniem spektroskopii FT-IR
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK