Badanie nad możliwością zastosowania produktów pofermentacyjnych w rolnictwie
Wpływ osadów po fermentacyjnych na fizykochemiczne i strukturalne właściwości gleb
Badania osadów (modyfikacja) w celu poprawy jego właściwości recyklingowych
Laboratoryjne symulacje procesów fizykochemicznych, towarzyszących wykorzystaniu osadów w rolnictwie (wpływ na gleby i rośliny)
Badania fizykochemicznych procesów zachodzących w środowisku po zastosowaniu osadów
Charakterystyki właściwości biochemicznych i fizykochemicznych roślin i produktów spożywczych
Badania wpływu stresów abiotycznych na środowisko glebowe i rośliny
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK