Fornal Emilia

Fornal Emilia

Print Friendly, PDF & Email

Publikacje pracownika

  1. 2025, Effect of Medicinal Mushroom Powders on the Gluten Structure in the Wheat and Semolina Doughs, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 75(3), pp. 208–220, DOI: 10.31883/pjfns/208020
  2. 2023, Badanie suplementacji kwasami fenolowymi modelowego ciasta chlebowego za pomocą LC-QTOF-MS, Nauka i przemysł – metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, (red. Z. Hubicki); ISBN 978-83-227-9700-6, 98-100
  3. 2021, Effects of Physical and Chemical Factors on the Structure of Gluten, Gliadins and Glutenins as Studied with Spectroscopic Methods, Molecules, 26(2), 508; DOI: 10.3390/molecules26020508
  4. 2020, Molecular and metabolic strategies for postharvest detection of heat-resistant fungus Neosartorya fischeri and its discrimination from Aspergillus fumigatus, Postharvest Biology and Technology, 162(111082), str 1-9, DOI: 10.1016/j.postharvbio.2019.111082
  5. 2017, Fast and easy liquid chromatography–mass spectrometry method for evaluation of postharvest fruit safety by determination of mycotoxins: Fumitremorgin C and verruculogen, Postharvest Biology and Technology, 131: 46-54
  6. 2015, Ilościowe oznaczania werukulogenu i fumitremorginy C przy użyciu wysokosprawnej chromatografii cieczowej sprzężonej ze spektrometrią mas., 2015, 411-411
  7. 2015, Ilościowe oznaczenia warukulogenu i fumitremorginy C przy użyciu wysokosprawnej chromatografii cieczowej sprzężonej ze spektrometrią mas., 2015, PJ-24; 411-411
  8. 2015, Zastosowanie LC/QQQ w analizie mykotoksyn grzybów termoopornych., NAUKA i PRZEMYSŁ metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości, Tom I: 29-33
  9. 2014, Analiza werukulogenu i fumitremorginy C metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas., 2014, 142-143
  10. 2003, Fonofos influence on soil phosphomonoesterase and dehydrogenase activity under flooded and non flooded conditions., 2003
X