2024,
Mikromacierze Biolog™ PM21-25 jako skuteczne narzędzie do oceny odpowiedzi Neosartorya spp. (teleomorfa Aspergillus spp.) na związki azotowe, 56 Ogólnopolska Konferencja Mikrobiologiczna „Mikrolobiczne wyzwania – rozwiązania dla środowiska i zdrowia”, Bydgoszcz, Fojutowo, 11-13 września 2024 r.,
2022,
Badanie skuteczności wybranych ekstraktów roślinnych wobec grzybów z rodzaju Neosartorya z wykorzystaniem mikropłytek MT2 Biolog™ – intensywność oddechowa oraz przyrost biomasy, Konferencja Polskiego Towarzystwa Fitopatologicznego „Nowoczesne spojrzenie na fitopatologię”, Poznań, 7-8 Września 2022 r., str. 166
2022,
Porównanie wrażliwości zidentyfikowanych genetycznie grzybów z rodzaju Neosartorya na wybrane ekstrakty roślinne, VI Ogólnopolskie Sympozjum Mikrobiologiczne „Metagenomy różnych środowisk” Puławy, 23 – 24 czerwca 2022 r., str. 45
2022,
Kwasowość i słodycz: właściwości żywności i ich rola w kontrolowaniu czynnika powodującego psucie, grzyba aspergillus sp. (postać teleomorficzna: Neosartorya sp.), XXIX Ogólnopolski Zjazd Polskiego Towarzystwa Mikrobiologów, Warszawa, 15-17.09.2022, str. 58
2022,
Wpływ naturalnych ekstraktów roślinnych na metabolizm grzybów z rodzaju Neosartorya, Warsztaty dla młodych badaczy, Lublin, 28-29.11.2022, str. 19
2022,
Chemical substances and their effect on neosartorya sp. metabolism, V Konferencja Doktorantów CZTERY ŻYWIOŁY - Współczesne Problemy w Naukach o Życiu 14.12.2022, str. 30
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies. This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device. Polityka prywatności/Privacy policyOK