|
Publikacje pracownika
- 2021, Multimodal Spectroscopic Imaging of Pea Root Nodules to Assess the Nitrogen Fixation in the Presence of Biofertilizer Based on Nod-Factors, International Journal of Molecular Sciences, 22, 12991, str. 1-19, DOI:10.3390/ijms222312991
- 2020, Nod factors improve the nitrogen content and rhizobial diversity of faba bean and alter soil dehydrogenase, protease, and acid phosphomonoesterase activities, International Agrophysics, 34, str. 9-15, DOI: 10.31545/intagr/114330
- 2019, The wood decay fungus Cerrena unicolor adjusts its metabolism to grow on various types of wood and light conditions, PLoS One, 14(2):e0211744, str. 1-19, DOI: 10.1371/journal.pone.0211744
- 2018, Benefits of flavonoids and straw mulch application on soil microbial activity in pea rhizosphere, International Journal of Environmental Science and Technology, pp. 1–10
- 2017, Wpływ podłoża trocinowego na profil metaboliczny Cerrena unicolor, II Ogólnopolskie Sympozjum Mikrobiologiczne „Metagenomy różnych środowisk”, Lublin, 29-30.06.2017, str. 122
- 2017, Zróżnicowanie genetyczne rizobiów zasiedlających brodawki bobiku-wpływ czynników Nod, II Ogólnopolskie Sympozjum Mikrobiologiczne „Metagenomy różnych środowisk”, Lublin, 29-30.06.2017, str. 131
- 2016, Wpływ szczepionki bakteryjnej na aktywność mikrobiologiczną gleby, Warsztaty naukowe pt. „Mikroorganizmy symbiotyczne w nauce i praktyce”, Puławy, 19.02.2016 r., 138-139
- 2015, The response of rhizosphere microbial properties to flavonoids and NOD factors., Acta Agriculturae Scandinavica Section B-Soil and Plant Science, 65(2): 125-131
- 2014, Symbiotic Activity of Pea (Pisum sativum) after Application of Nod Factors under Field Conditions., International Journal of Molecular Sciences, 2014, 157344-7351
- 2013, Nod Factors (Lipo-Chitooligosaccharides) effects on symbiotic nitrogen fixation and microbial properties in pea rhizosphere, 2013, 111-111
- 2013, Pea growth and symbiotic activity response to Nod factors (lipo- chitooligosaccharides) and soil compaction, Applied Soil Ecology, 2013, 72181-186
- 2013, Flawonoidy oraz czynniki Nod (lipochito-oligosacharydy) modyfikują aktywność mikroorganizmów ryzosfery grochu., 47 Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Mikroorganizmy-roślina-środowisko w warunkach zmieniającego się klimatu”, 12-15.05.2013, Puławy-Lublin , str. 234-234
- 2012, Wpływ ściółkowania oraz molekularnych sygnałów symbiozy na wzrost grochu, V Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego pt: ”Agrofizyka dla produkcji rolniczej i przemysłu spożywczego”, 19-21.09.2012, Puławy, str. 77-78