-
Projekt Granty NCN, Miniatura 4
Określenie wpływu granulacji i gęstości materiałów sypkich na intensywność i profil związków lotnych emitowanych podczas ich przechowywania w kontrolowanych warunkach
Numer ID: 487399
Numer: 2020/04/X/NZ9/00351
Okres realizacji: 2020
-
2021
-
Projekt Granty NCN, Opus 18
Wpływ suplementowania modelowego ciasta chlebowego wybranymi kwasami fenolowymi na strukturę białek glutenowych
Numer ID: 461285
Numer: 2019/35/B/NZ9/02854
Okres realizacji: 2020
-
2023
-
Projekt Granty NCN, Preludium 17
Wpływ wybranych polifenoli i ich glikozydów na strukturę białek glutenowych i właściwości reologiczne ciasta pszennego
Numer ID: 446684
Numer: 2019/33/N/NZ9/02345
Okres realizacji: 2020
-
2023
-
Projekt Granty MNiSW, Doktorat wdrożeniowy I - 2019
Doktorat wdrożeniowy
Numer ID: 449577
Numer: DWD/3/51/2019
Okres realizacji: 2019
-
2023
-
Projekt Granty MNiSW, Doktorat wdrożeniowy - 2018
Doktorat wdrożeniowy
Numer ID: 405303
Numer: 0006/DW/2018 /02
Okres realizacji: 2018
-
2022
-
Projekt Granty NCN, Preludium 13
Metaboliczna i proteomiczna analiza wysokobiałkowych komórek glonów Chlorella saccharophila, Chlorella sorokiniana i Scenedesmus obliquus wzrastających w warunkach suplementacji melasą.
Numer ID: 378059
Numer: 2017/25/N/NZ9/01785
Okres realizacji: 2018
-
2022
-
Projekt badawczy, Miniatura 1
Wpływ tempa hydratacji błonników dietetycznych na strukturę białek glutenowych w modelowym cieście chlebowym
Numer ID: 209870
Numer: 2017/01/X/NZ9/00365
Okres realizacji: 2017
-
2018
-
Projekt Granty NCN, Sonata 12
Zdolność jednokomórkowych glonów Eustigmatos calaminaris i Eustigmatos magnus (Eustigmatophyceae) do syntezy nienasyconych kwasów tłuszczowych w zmieniających się warunkach wzrostu
Numer ID: 354273
Numer: 2016/23/D/NZ9/02670
Okres realizacji: 2017
-
2022
-
Projekt Granty NCN, Preludium 8
Wpływ roślinnych związków biologicznie czynnych na przebieg i intensywność procesu fermentacji metanowej biomasy roślinnej
Numer ID: 271387
Numer: 2014/15/N/NZ9/01127
Okres realizacji: 2015
-
2019
-
Projekt Granty NCBiR, Patent Plus
Pomóż kasztanowcom.
Numer ID: 210
Numer: PP4/2
Okres realizacji: 2015
-
2016
-
Projekt Granty NCBiR, Program Badań Stosowanych
System oznaczania właściwości i jakości sypkiej biomasy
Numer ID: 211
Numer: 243981
Okres realizacji: 2015
-
2018
-
Projekt Granty NCBiR, Program Badań Stosowanych
Urządzenie do monitorowania stanu mikrobiologicznego nasion na podstawie elektronicznej analizy substancji lotnych
Numer ID: 203
Numer: 210053
Okres realizacji: 2013
-
2016
-
Projekt Granty MNiSW, Iuventus Plus
Eksperymentalna i numeryczna analiza wpływu stopnia niejednorodności wielkości cząstek na mikro- i makromechaniczne właściwości ośrodków sypkich
Numer ID: 183
Numer: 196098
Okres realizacji: 2013
-
2015
-
Projekt Granty NCBiR, INNOTECH w ramach ścieżki programowej In-Tech
Opracowanie zaawansowanej technologicznie konstrukcji prasy silosującej o wysokim stopniu innowacyjności.
Numer ID: 183567
Okres realizacji: 2013
-
2014
-
Projekt Inne,
System monitorowania temperatury i wilgotności złoża rzepaku.
Numer ID: 132
Numer: PB Nr N N310 3214 33
Okres realizacji: 2007
-
2010
-
Projekt Inne,
Określenie przydatności pomiaru wodochłonności glutenu w ocenie wartości wypiekowej pszenicy.
Numer ID: 105
Numer: 3 P06T 004 22
Okres realizacji: 2002
-
2004
-
Projekt Inne,
Monitoring cech fizycznych pojedynczych ziarniaków w kłosach wybranych odmian pszenicy.
Numer ID: 96
Numer: 6 P06F 004 20
Okres realizacji: 2001
-
2003
-
Projekt Inne,
Opracowanie metody oraz określenie czynników warunkujących pękanie strąków i osypywanie nasion roślin strączkowych grubonasiennych.
Numer ID: 92
Numer: 6 P06B 044 20
Okres realizacji: 2001
-
2002