Sujak Agnieszka

Sujak Agnieszka

Print Friendly
Nr pokoju:
E-mail:
Nr telefonu:

Publikacje pracownika

  1. Factors affecting trace element accumulation in livers of avian species from East Poland , Turkish Journal of Zoology 2017 41: 901-913
  2. Inter-colony differences in hepatic element concentrations of European flagship farmland bird, the Rook Corvus frugilegus, breeding in rural habitats in East Poland , Agriculture, Ecosystems & Environment 2017 250: 123-132
  3. Perspektywy wykorzystania materiału biologicznego pochodzącego od ptaków wodnych w indykacji środowiska – wykorzystanie sieci kognitywnych , XXIV Lubelskie Warsztaty Biofizyczne (2017-07-03 : 2017-07-04) 2017 str. 23
  4. Concentrations of lead and other elements in the liver of the white-tailed eagle (Haliaeetus albicilla), a European flagship species, wintering in Eastern Poland , Ambio 2017 DOI: 10.1007/s13280-017-0929-3
  5. Trace element concentrations in livers of Common Buzzards Buteo buteo from eastern Poland , Environmental Monitoring and Assessment 2017 189: 421; DOI 10.1007/s10661-017-6135-8
  6. Ecological factors helping to avoid the toxic element accumulation in livers of the lesser spotted eagle (Clanga pomarina Brehm) from Eastern Poland , Journal of Elementology 2017 22(1): 305-314
  7. Heavy metals in livers of raptors from Eastern Poland – the importance of diet composition , Belgian Journal of Zoology 2016 146, 1, 3-13
  8. Effect of pre-sowing laser treatment of seed on the biomass yield and energy value of lavatera thuringiaca l. , Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa 2016 XVI_4
  9. Trace element residues in eggshells of Grey Heron (Ardea cinerea) from colonies of East Poland. , North-Western Journal of Zoology 2014 2014, 10(2): 346-354
  10. Trace elements in eggshells of the Grey Heron (Ardea cinerea) from the colony in the Roztocze Hills (South East Poland) , Zoology and Ecology 2013 2013, 23(3): 240-244
  11. Zastosowanie techniki ICP-OES do celów monitoringu dolin rzecznych , 2013 2013
  12. Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds-effect of harvesting year and variety. , Vegetable Crops Research Bulletin 2011 2011, 7557-69
  13. Compositional and nutritional evaluation of several lupin seeds. , Food Chemistry 2006 2006, 98, 711-719
  14. Wpływ technologii zbioru na zawartość chlorofili i karotenoidów w nasionach rzepaku, wytłokach i oleju. , Rośliny Oleiste. Oilseed Crops 2006 2005, 479-488 (Publikacja nie wykazana w latach ubiegłych )
  15. Changes to the composition of colorants caused by the temperature of drying rapessed. , International Agrophysics 2002 2002, 16, 4, 307-312
  16. Wpływ temperatury suszenia na zawartość barwników w nasionach rzepaku ozimego. Drying temperature-induced changes of the seed pigment components of the winter oilseed rape. , Rośliny Oleiste. Oilseed Crops 2002 2002, XXIII, 1, 95-102
  17. Wpływ technologii zbioru i suszenia na zmiany zawartości barwników w nasionach rzepaku. , 2002 2002
  18. Zawartość barwników w oleju tłoczonym z nasion rzepaku poddanych zróżnicowanej temperaturze suszenia. , 2002 2002
Top
X