Bańda Maciej

Bańda Maciej

Print Friendly
mgr Bańda Maciej
Nr pokoju: B129
E-mail: m.banda@ipan.lublin.pl
Nr telefonu: (81) 744 50 61 w. 188

Zakład i laboratorium

Zakład: Zakład Fizycznych Właściwości Materiałów Roślinnych

Laboratorium: Laboratorium Mechaniki Materiałów Sypkich

Publikacje pracownika

  1. 2018, Effect of aspect ratio on the mechanical behavior of packings of spheroids, Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, 501: 1-11
  2. 2017, Discharge of spheres, cylinders and their mixtures from cylindrical bin. Experiments and DEM simulations, 10th World Congress of Chemical Engineering, Barcelona, Spain, 1-5.10.2017,
  3. 2017, Mechanical characteristics of different kinds of pine biomass, 10th World Congress of Chemical Engineering, Barcelona, Spain, 1-5.10.2017,
  4. 2017, Breaking tester for examining strength of consolidated starch, International Agrophysics, Vol. 31(2): 251-258
  5. 2016, Breaking tester for examining strength of consolidated starch, V Sympozjum Inżynierii Żywności z okazji 200-lecia Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa, 21-23.06.2016 r. , str. 136
  6. 2017, Mechanical and combustion properties of sawdust-straw pellets blended in different proportions, Fuel Processing Technology, 156: 366-375
  7. 2016, Pressure distribution in an assembly of wooden cylinders with various aspect ratios under uniaxial confined compression, Granular Matter, 18(2): 1-8
  8. 2015, Estimation of mechanical properties of seeds of common vetch accessions (Vicia sativa L.) and their chemical composition., Genetic Resources and Crop Evolution, 62(3): 361-375
  9. 2015, Mechanical properties of sawdust and woodchips., Fuel, 159: 900-908
  10. 2015, Właściwości skrobi wyznaczane w nowym aparacie do badań sypkości., 2015
  11. 2015, Strength of tablets produced of potato starch and ground wheat straw., 2015
  12. 2014, Właściwości mechaniczne sproszkowanych polisacharydów błon komórkowych., 2014, 147-147
Top
X